Heia Ballstad!

Følges av 793 medlemmer.

Heia Ballstad! ble stiftet på alllmøte 12.11.07 og skal være en forening som bidrar til å utvikle Ballstad til et enda bedre bo- og næringsområde.
Ballstad Live Webkamera
Prosjekter vi jobber med:
Turvei
Webkamera
Ungdomsaktiviteter
Trafikksikkerhet
Havna rundt
Søppelrydding
Øyaveien
Galleri Lofotveggen
Utbedre stien til Heia
Kabelferge/tunnell
Ballstad-skilt
www.ballstad.no

Andre lenker:
Ballstadværingen
Grasrotandelen
Ballstad fra lufta

Gamle bilder:
Wilse
Ballstadværingen

Vilkår Origo Mer om sonen

Origo Heia Ballstad! er en sone på Origo. Les mer

Ungdommen vår - invitasjon til idédugnad

Heia Ballstad-ungdom!
Styret i Heia Ballstad inviterer dere til her å dra i gang en debatt og idé-dugnad om hva dere kan få igang på fritida ut over lekser, fotball, handball, turn og speider-aktiviteter…
Sist fredag var det fotball-avslutning på Huset, og etterpå var det diskotek fram til kl 22.00. Det ble en hyggelig kveld, på alle måter, og flere sa at dette burde være mye oftere.
Ja, hvorfor ikke? Ungdomshuset står tomt mange kvelder i uka. Og det er mange foreldre og andre voksne som kan tenke seg å bidra med hjelp til organisering og vakt-ordning, kursing etc. Kanskje dere kunne starte opp igjen Ungdomsklubben?

Sett dere ned og tenk, diskuter og skriv her. Det er tusen muligheter, både mht. HVA (disko, bake-kurs, danse-kurs, konserter, lære ulike handtverk / håndarbeid, foto…), for HVEM (ulike aldersgrupper – ulike behov), NÅR og HVOR OFTE, HVOR osv.

Etterhvert som ballen vokser og idéene blir mange og mer konkrete, vil det være naturlig å innkalle til møte, og det vil kanskje være lurt om noen voksne var med på det.

La oss se hva dette blir til – det hadde i alle fall vært en god idé, tror vi, at det ble ett eller flere (innendørs) tilbud, alkoholfritt, for dere unge, særlig nå i den mørke årstiden. :)

Vist 1323 ganger. Følges av 18 personer.

Kommentarer

Æ e en av de “voksne” som gjerne vil være med på det hær..hvis æ får lov..
Som æ har sagt før må vi prøve å få brukt det flotte huset som står der.
Trur det kunne være kjekt førr ongan/ongdommen å ha en plass å samles på nån gang i uka.
Håpe dokker ongdomma ser sjansen her tel å komme på banen å forme litt av der hær sjøl:)

En ting er sikkert: politikerne kommer ikke til ungdommen. De brydde seg ikke om ungdommen, da vi var ungdommer, og gjør det nok heller ikke i dag. Ungdommen bør derfor ta vare på muligheten til å komme med forslag her.
Når en først starter, og de andre ser at det ikke var så farlig, så vil de også skrive her. Men dessverre tror jeg nok mange som sitter inne med gode ideer, er redd for å dumme seg ut, eller er for sjenert. Kanskje disse kan komme med forslagene som private meldinger?
Jeg håper iallfall at ungdommen får et sted å være, med forskjellige aktiviteter, som passer til hver enkelt.
LYKKE TIL :)

Der flott og se at noen tar iniativ til noe. Dere har helt rett i at mange sitter på gjerdet med mange gode ideer, og at politikere kan nok desverre ikke regnes med. Men dag kan man heller ikke forvente i et lite samfunn som Ballstad og Lofoten. Hvis man har mengden skattepenger som Bærum så er alt mulig.

Husk at det er allerede en Ungdomsklubb som ble startet i -95 og var på sin storhetstid den største ungdomsklubben nord for Trondheim, i medlemer, omsetning og fortjenelse. Og den eneste hjelpen man hadde fra politikere var kulturmidler eng gang i året. Og BUK hadde det største lyd og lys anlegget av ungdomsklubbene nord for Trondheim, (og det var betalt) La meg minne om at etter bingoen la ned, var det BUK som reddet BUIL fra konkurs med og tilføre penger in i hovedlaget. Så potensiale er det i Ballstads ungdom.

Ungdom er ikke elementært forskjellig nå som for 50 år siden. De “voksene” vil alltid “ikke skjønne noen ting”. Dette er viktig og forstå, og dette er ikke noe man kan gjøre noe med. Det som var suksess opskriften til BUK var den var dannet og drevet av ungdom for ungdom. Ikke dannet og drevet av voksene for ungdom. Dette er det som er utfordringen med kommunalt drevede ungdomsklubber. Det som er den viktige rollen voksene må spille her er og være litt usynelige grensesettere, og STØTTEspillere, ikke nødvendigvis medspillere. Grunnen til dette er at hvis “produktet” er laget av ungdom; blir det tatt vare på, og fulgt opp.

Det jeg håper dere gjør er og trekke erfaringer fra den ungdommen som har gjort dette tidligere, som har erfart dette på godt og vondt. Mens det er enda noen igjen på Ballstad. Kent Olsen var med i mange år og var en uunverlig støttespiller for klubben.

Odd Roar

Veldig gode råd, Odd Roar! Tusen takk. Kanskje du også kan bistå mer etterhvert…?

En ting jeg lurer på: Hvis det var slik en suksess, hvorfor ble ungdomsklubben lagt ned?

I korte trekk, mangel på oppfølging og rekrutering. En veldig viktig og stor del av jobben som ble gjort var rekrutering. Da min garde overlot roret, sto det en ny generasjon klar, som kjente til driften og utstyr. Dette resulterte i at klubben overlevde at de orginale ildsjelene forlot. Etter ca 4-5 skifter, var ildskjelene borte.

Når jeg har snakket med de som var med i slutten forteller de at de ikke hadde mer motivasjon til og fortsette. Og mye av grunne var at de ikke fikk lov til og drive som de ønsket. De ble stoppet av styret i hovedlaget og voksene som var i styret til BUK. De følte ikke at de var inkluderte i avgjørelser som ble vedtatt. Dette var nok et resultat etter at tilliten de hadde var blitt misbrukt, så en reaksjon måtte nok til. Men i det lange løp ser vi at det kjørte klubben i grunne.

Det jeg ser i ettertid var en sukksess faktor i begynnelsen, var at styret i hovedlaget gav oss stor tillit (under ansvar). Vi kom og gikk som vi ønsket, vi hadde en plass og holde til, kreativiteten blomstret til mer eller mindre realiserbare projekter. Men vi kom tross alt i Guiness Rekordbok for verdens største Olabil 

Og jeg kan ikke tenke meg til at klubben er lagt ned, men at det ikke er noe aktivitet, som lett kan gjennopptas.

Mens vi vente på at ungdommen kommer mer på banen i denne tråden kan æ ikke la være å kommentere innleggan fra Odd Roar.
Det e flott det du si! Å det e kjæmpeviktig at det blir sagt av en som har vært med på denne prosessen tidligere.
Det e så absolutt erfaringer som MÅ taes med i et videre arbeid hvis man mene seriøst å få tel en ungdomsklubb som e FOR ungdommen, og gjerne MED ungdommen i mange rolla.
Nu e sneballen begynt å rulle.. så sleng inn idéa og kommentara så blir det kanskje ungdomsklubb på Ballstad igjen på nyåret ;)
Har dåkker løst tel det?
Har dåkker løst å ha en plass der dåkker kan møtes, sette å slappe av, skravle litt, kanskje kjøpe brus, pizza, chips osv.
Spelle diverse spell, høre musikk, se tv/film eller ka som helst.
Kanskje sett det nån rundt om som har ei gruppa de e med i. Ka med å bruke Huset som arena tel å få vist seg frem
;)
Ja nu har æ kommet med nån idéa som æ ser e fullt gjennomførbar fra første stund, kom med flere :))

Heia…
Nå har jeg jeg laget sonen Ballstad Ungdom.
Her kan ungdommen sjekke ut om hvem, hva, hvor for de som engasjerer seg:-)

Resten er opp til ungdommen.

Etter Minj mening så syns je at det herrane inlegget va noe av det beste je nån gang har hørt ;D

Ballstad Førtjener et hus der vi kan vere i aktivitet :D

Jeg støtter Ballstad Fullt Ut ;D ^^.

Bra Fredric. Ta dette videre å lag innleg og diskuter Tema på Ballstad Ungdom?

Jepp ;D
Men jeg syns dettan kan bli bra vist noen støtter ungdommer ilamme ;D

Eg synes det hadde vært bra med Ungdoms klubb, eg synes i alle fall at det e artig når det e disko for då kommer mange å danse. Eller nåkka anna, men det høres bra ut å starte en ungdoms klubb på Ungdoms huset. Det kan jo brukes til masse det ungdoms huset.

Ja vest vi skaffa anlegg så kan jeg brenne cder såmm vi kan ha på discoteke ;D
Det er ingen problem lizzom ;D
Men jeg vil på disco så fort så mulig ;D
Je støtter opp bare ring meg 41540288 om dere trenger folk eller noe sånt jeg støtter

Ungdomsklubben er ikke lagt ned, men problemet har vært mangel på personer til å ta tak i denne den siste tiden, enten vi snakker om ungdom eller voksne. Etter dette innlegget har jeg blitt veldig optimistisk når det gjelder framtida for ungdomsklubben! Regner med at det blir et møte om dette i nær fremtid.

Sant det Odd-Roar sei, eg mein at ungdoms klubben har i di siste åran blidt “styrt” av ledelsn.

Mulig vi stilte visse krav vedrørende driften, men på ingen måte begrensende for aktiviteten slik jeg ser det

Heia ungdommen på Ballstad :)

Hallais. Go debatt og idedugnad.
Kanskje Offside kan kjør en konsert på nyåret om det e interesse.

Hei
Jeg er veldig glad for at voksne vil bidra til å få BUK i funksjon igjen, men bidraget må – slik spesielt Odd Roar er inne på – balanseres veldig nøye. Jeg ble, som komlege I, invitert til BUK våren 2007. Det var veldig spennende og veldig positivt å møte så interesserte og engasjerte ungdommer, men utfordrende å kjenne på deres fornemmelse av å være slitne. Det ble egentlig litt organisasjonsanalyse. Med i hovedsak styret som deltagere gjennomførte de en vurdering av positive og negative ting ved BUK, deres egne erfaringer og håp og de planla noen “neste trinn”. Det ble dessverre vår, konfirmasjoner, flytting, eksamener og … og tross avtale om oppfølgingsmøte kom det ikke til noen avtale. Jeg kunne/ville ikke pushe. Det ble laget referat, som oppsummerer viktige erfaringer og muligheter, og har en del konkrete forslag – laget av de som var involvert i 2007. Det kan være nyttig å se på for de som ønsker å arbeide videre med dette. Ellen L og Ståle F har nå fått referatet som ble laget. Den som er interessert kan få det fra dem, eller fra meg. Beste hilsen og lykke til fra Betty

Synes det er flott at noen tar initativ til å få dette til debatt igjen. Klart BUK må komme seg opp til samme aktivitetsnivå som det var før! Jeg er en av de mange heldige som vokste opp med en kontinuerlig strøm med aktiviter i regi BUK, og kan skrive under på at den førte til mange kjære minner. De som bidro og organiserte var forsåvidt også rene heltene for oss som nøt godt av det før, og jeg skjønner ærlig talt ikke hvordan de orket å bruke såpass med tid på snørrunger som oss. Vil tro at Odd-Roar har mye rett i at grunnen til at aktiviteten dalte var mangelen på rekruttering og oppfølging. Er bare å se på hvordan ungdomsklubben utviklet seg. Ettersom de som var aktive ble eldre, ble også arrangementene tilpasset de som var eldre, og vi så vel flere for det aller meste kun fester for 16+ de siste årene (småsøskene mine har vel vært på ett par barne/ungdomsdisko i løpet av den tiden, men på langt nær like mange som jeg husker jeg var på, mulig jeg tar litt feil her, så rett meg gjerne). Det jeg vil fram til er at dette stammer fra at det var få eller ingen fra de yngre kullene som ble dratt med, noe vi uheldigvis måtte lide for senere.

En annen ting jeg kom til å tenke på var at det virket som at strukturen i klubben etterhvert forsvant, og jeg tror det var mye av grunnen til at det gikk som det gikk. Dette går mest på småting, som at da jeg var liten betalte vi inn en medlemskontigent en gang i halvåret (eller noe sånt), og alle medlemmene var registrert av BUK. Etterhvert som dette systemet ble borte, skled det ut på andre felt også. Sier ikke at akkurat det hadde så mye å si, men dere forstår sikkert hva jeg mener.

Videre er vel også det Ernst-Terje var inne på ett godt poeng. Ut fra mitt standsted virket det som at “de voksne” tok mer kontroll, noe som førte til at styret i BUK falt litt fra hverandre (naturlig nok, om de ikke lengre følte de hadde noen viktig funksjon).

Bra at dere gir oss tilbakemelding! Ønsker gjerne flere tilb.meldinger fra de som har deltatt i BUK de senere årene.

Synes det er flott at det er noen som viser interesse for ungdommen. Nå har det seg slik at ungdomsklubben aldri har blirr lagt ned, så utrykket “starte opp igjen” blir litt feil. Vi er enda en del ungdommer som brenner for å få klubben på bena igjen, men det krever interresse fra flere, både ungdom og voksne. Det er absolutt sant som Ernst- Terje skriver lenger opp her, at BUK de siste årene har blitt “styrt” av ledelsen, det ble rett og slett for voksent. Det å drive en ungdomsklubb er trossalt frivillig arbeid, som tar MYE tid, man mister derfor litt interressen når man føler at det arbeidet man gjør er meningsløst. Vi har i allefall planer om å møtes i nermeste fremtid, for å se hva vi kan gjøre for å komme i gang med arbeidet igjen. dersom det er noen som føler at de kunne tenke seg å bli med på dette møtet (evt. BUK) er det bare å ta kontakt! For ungdomsklubben vår lever enda, den er bare litt sliten! ;)

Ja d e bra Elise, stå på!

Flott, Elise. Signalene dere alle har gitt er gode og konstruktive. Jeg er sikker på at det er mange som gjerne blir med, både av ungdommen og fra de voksnes rekker. Og det er bra at dere er bevisste på hvor skoen kanskje klemmer / har klemt, og formidler det. Da er det så mye lettere å komme seg videre.

Jeg foreslår at dere tar initiativ til å møtes, gjerne (og kanskje helst) en eller flere ganger “alene” – uten de voksne, for å klargjøre litt hva dere egentlig har lyst til. Deretter håper jeg dere inviterer til møte for ALLE interesserte/ involverte. Deriblant de voksne som gjerne ønsker å bidra og hjelpe der dette er nødvendig og/eller ønskelig. Det er nemlig en masse god vilje og kompetanse – og kanskje gode ideer (?) som dere kan ha glede av og dra nytte av.

En annen ting er at det kan være bra å få sikret at BUK blir en samlingsplass for flere/alle grupper unge. Det er ulike aldersgrupper med ulike behov, ulike interesser, gutter/jenter, kursing i forskjellige tema, spille-kvelder, leke-kvelder, konserter, band, dans, ulike frilufts-aktiviteter, hobby- og håndtverks-tradisjoner osv osv.
Mulighetene er så uendelig mange!
Og jo mer vi snakker om det, jo mer klør det etter å sette i gang. Det gjelder jo egentlig oss alle!

Jeg er enig med Ellen. Jeg har snakket med Elise for og få de intereserte til og møttes. Jeg er hjemme til jul, og vi planla og sette oss ned da, og snakke om hva som kan gjøres. Jeg tror at det er viktig og handle nå mens det er engasjement. Jeg skal bidra med det jeg kan. Håper det også kan være mulig og sette seg ned med voksene også.

Det som er viktig for at dette skal fungere, er tillit under ansvar. De som ønsker og bruke ungdomshuset som oppholdssted må få kunne gjøre det under ansvar. Hvis det skal være voksene representert hver gang det skal skje noe på huset, kommer dette til og dø ut. Man lar tross alt ungdommer være alene hjemme, så jeg tror at det skulle ikke være noe problem.

Det som kan være en interesant diskusjon å starte opp igjen; er kjelleren på huset. Det har vært jobbet med dette i snart 10 år. Vi ryddet ut 2,5 tonn stein og masse fra kjelleren, for hånd, for og starte prossesen. Men det har alltid manglet litt engasjement fra hovedstyret. Det som var siste runde var at kommunen skulle stille med penger for prosjektering. Den totale kostnaden var budsjetert til 1 mill. Hvor 500.000 var spillemidler, 250.000 var egene midler fra BUK, 250.000 var dugnad. Ungdomsklubben hadde tilnærmet nok kapital (som jeg håper fremdeles er der) så jeg tror det kan være interesant å starte denne diskusjonen igjen. Da dette vil skape utrulig mye mer engasjement fra ungdom på Ballstad.

Jeg håper det blir klubb på ballstad og blir kult med et tøft navn på klubben om det blir :D

Heisann hoppsann..

kjempebra innlegg fra dåkker alle sammen ang ungdomm og ongdomsklubb.

eg har i ei år rekke vert med å arrangert diverse diskotek nede på ballsta huse og eg må berre sei att d e ett av di beste lokalan som e å få her på øya tell bruk tell sånne tenga.

sia 2002 når den første bli kjent festn vart holdt på ballsta så ha eg vert å spælla dær kvær gang. og d ha vert opp tell 360 gla flotte ongdomma på huse så å sei kvær gang. veldi lite trøbbel rætt å slætt. men desverre nån bråkmakera e d jo uansett.

d e ikkje problema å arranger nåkka før ongdomma uansett aldersgruppe. d einaste som e probleme d e å få voksne tell å vær vakte tell arrangemangan. sist når eg arrangerte en av di årlie blir kjent festan på ballsta så hadde vi nesten 300 innbetalte flotte ongdomma som dansa og hadd d arti heilt fra vi åpna dørn kl 2200.

vi hadd litt problema me å få voksne tell å still som vakte, så vi tok en litn runde på nettstede NETTBY og sport voksne om dem kunne tenk se å still opp som vakte før att ongdomman sku få en plass å gå tell.

di fleste svaran vi fikk av rundt 200 voksne som vi hadde sport om di kunn tenk se å still opp va faktisk “ongdomman e d så mykje problema me heile tia. vi e ikkje int i å støtt alle bråkmakeran me å still opp sånn att di kain lag meir helvette enn d som di ha gjort heile tia.” men vi fikk også positivt svar i fra 8 voksne som vi sport om dem kunn still frivilli å dem svara alle sammen. att selfølgeli kain vi d. ongdomman treng en plass å gå tell så koffer ikkje.

øya har så mykje flott ongdomm, e synd mange som ikkje ser ongdommen korsn dem e.

men som sagt det e ikkje ungdomman som d står på, d e voksne som e vanskeli å få me på å gjør sånn att ongdomman får ett tellbud.

d e og veldi synd å se att mange voksne har glømt att “kua har og vert kalv”

når eg fløtta hit i 2000, så va både vallhall og BUK en møteplass før alt av ongdomma. har vert med lamme Raymond J og Odd Roar å stilt opp lamme di i masse år å hjelpa frivilli tell på d meste når d gjeld arrangemanga før ongdomma. Di ska ha all creds før å ha kjørt klubben på ballstad så bra som dem ha gjort. ha d ikkje vert før di så ha d aldri kommet tell å gå rundt.

huska og svært godt nåkka dem gjor på stokmarknes før en del år tellbake. dær arrangerte dem kvært år ei aktiv helg for ungdomma som dem kalla før WORKSHOP. dær hadde dem foto kurs, danse kurs, DJ kurs, i tilleg konserta og diskotek fredag og lørdag.
dem klart å dra inn ganske store artista, som bla. AHA,Stage Dolls, Warlocs, luksus leverpostei, Howard fra nrk p3 og topp20. ongdomman rydd på fra heile nordland, troms og finnmark å alle hadd ei ubeskriveli arti helg. detta e nåkka di klart å få tell i den tia eg va øngre. eg trur Odd Roar også huska detta svært godt.

Eg e vertfall veldi int i å få tell å ordne ett sånt konsept her på øya ved hjelp av ungdomma og voksne.

ves dåkk ungdomma og voksne føl dåkk int tell detta så sei ifra så prøva vi å få tell nåkka sånt. ingenting e umuli veit dåkk. eg har ett motto og d sei så mykje som " det finnes ingenting som e umuli. d umulie tar bare litt lengre tid"

Litt om Sound-Blitz

eg å en kompis bynt i januar 2008 me å lag ett lite utleieforhold me lyd og lys systema som vi lei ut tell ongdomma som ska arranger nåkka. å detta lei vi ut meir eller mindre i veldediheit tell ongdomma som då vill tellsei att vi tar jo selfølgeli en litn sum me penga før d då.

vi kain tellby et lydanlegg som tellsvara 5000watt me lyd. moving heads. scannera, røykmaskina. det beste DJ systeme som e produsert før clubbing. samt ett heidundranes lasershow med animasjona før både små å store. DJ’a fra alt tell diskotek,bryllup, bursdaga, osv. samt att om det e etterspørsel og interesse så kjør vi DJ kurs og avslutta d me ett diskotek med utdeling av diploma tell ongdomman som har deltatt på kurse.

detta e en litn del av d vi har å tellby ungdomma. vi har holdt på å arrangert og blitt leid inn nu av utruli masse ongdomma og alle ha vert stor førnøyd.

eg ser gjerna fram tell att dåkk tar kontakt om dåkker vil lei oss tell nåkka av d vi har nevnt nu her i denna tekstn. samt om det e spørsmål og råd ang utstyr om ka som e verdt å sats på av det. samt temakvelda.

Vi har og en blogg som vi legg ut bilda fra diverse arrangemanga vi har vert leid inn tell å lever lyd lys og DJ samt egen nettsia me bilda, info om utstyre vi lever.

Sjekk ut.

Sound-Blitz Hovedside
eller
Blogg med bilder

håpa å hør i fra dåkker voksne og masse ongdomma. vi ånda før å je ongdomman ett tellbud som e sårt savna her på øya.

så vær så snill å ta kontakt me oss sånn att vi kain vær behjelpeli tell å je ongdomman d di ønska seg!

Mvh Kenneth Torheim og Thomas Vian Pettersen.

Vi har jo egentli ungdomsklubb, men den har veær nedlakt sei sund. Men vi prøva jo å start opp i jænn, men vi har jo ikkje pænga på kontoen, kor e di blidd av ?
Vi har masse idea, men huse e jo leid ut nu fleire gånga i vekka nu, så dæ e jo litt vanskeli..
Men når vi bare får start opp i jænn, så blir dæ bære bra :)

I mårra har Ann Kristin Wensel, inkalla til et møte kor det skal taes fatt i BUK, gleda meg til å se ka vi blir eni om og ikke minst ka som skjer videre! :)

Hviler et tungt ansvar på mæ nu skjønne æ.. he he.. Men æ regne med at også du Elise og de du har med dæ på møte e ivrig etter å få sparka klubben igang igjen, så det her blir nok bra:)

trur klubben har generelt en del å prat om. Bla, kor di pengan som vart stempla oppbygging av kjellern samt andre ting som e forsvunnet dær ifra. detta e nåkka dem må ta tak i spør du meg.

men peisa på klubben får dåkk opp å gå ijænn vill eg tru..

Ja, håpa og trur alt går i orden :)

GLADMELDING!!!
Møtet ble vellykka det ;)
Nu e snøballen begynt å rulle igjen!
BUK e våken etter dvalen.. ;)

Elise, Helene, Lilly og Nikkos m.fl. fra “forrige sesong” føre klubben videre.

I løpet av et par uker blir det første diskoteket avholdt for alle i skolealder, altså 1. – 10.klasse (inndelt i to grupper, 1.-5. og 6.-10.)
Det vil bli nærmere annonsert når alt e klart.
Det må litt rigging av utstyr tel først samt innkjøp og vedlikehold.

Ta gjerne kontakt med mæ eller Elise hvis det skulle være nokka.

d høres bra ut

kan ikkje vi ha bordtennis, billijard og lufthockey og mye mer aktiviteter på ungdomshuset? d hadde jeg kunne tenkt meg til… jeg har pratet med andre og de synes d va en god ide!!??

trur at ett airhockey bord e nåkka som kain prioriteres i framtia etter en del andre ting som må klargjøres og tellrettelegges før d blir aktuelt:)

men bra dåkk kjem me ønska om ting. fortsett me d:D

Nåkka vi brukt å jær som ung, va å lag serie med “courong”. Vess f.eks. dæ va 4 røde renga ijænn og den mæ gule hadde fått alle sine nedi; så vant den gule kampen 4-0. Man sku skyt lik mange gånga, så dæ va en mulighet førr at dæ kun bli 0-0; altså at bægge fikk alle sine nedi på lik mange slag. Den gang ha vi nok 2 poeng for seier, 1 for uavgjort og 0 for tap, og målforskjell. Dæ e længe sia no; tidlig på 80-tallet. Men ha aldri hørt om nån som ha gjort legnanes teng værken før eller seinar.

Vi ha også serie på fotballspæll, og “en mot en” på småmål utaførr ungdomshuset, der alle spælla mot kværajnner. Kunn bli mykkje venting, så dæ siste blei bærre jort en gång, trur eg.

Styret i Heia Ballstad er veldig glad for at Ungdomsklubben har våknet til liv igjen. Den er og kan bli en viktig og positiv ressurs i vårt lille lokalsamfunn.
Det har vært arrangert diskotek et par ganger, og det er flott at dere inkluderer de yngre årskullene! Fint om dere får til et ukentlig(?) tilbud etterhvert, og om dere spenner over et større spekter av aktiviteter. Mye av dette er det skrevet om tidligere i denne lenken. Ha det gøy!

Ungdomsklubben bør være lydhøre og inkluderende for alle i målgruppen som ønsker å være med. Vær i lag!

At en del aktiviteter, turer og utstyr koster penger er nok en beklagelig selvfølge. Å tjene penger og å søke om penger fra ulike aktører vil etterhvert bli nødvendig. Vær kreative!

Styret i Heia Ballstad bidrar gjerne dersom dere trenger støtte, f.eks ved søknader eller annet. Ta kontakt!

Som vi påpekte på møtet i vinter, er det mange av oss voksne som gjerne vil være behjelpelig og/eller delta i forskjellige aktiviteter, om dere er interessert. Bare spør!

Da er det bare å oppfordre all kjekk ungdom på Ballstad om å støtte opp om og bruke tilbudet. Husk at jo flere som aktivt bidrar, jo flere aktiviteter kan trekkes i gang. Bli med!

Det er også bra om foreldre og andre voksne er positive om de får spørsmål om å delta på et eller annet vis… :)Det er viktig – og gøy!

Styret i Heia Ballstad er fornøyd med at initiativet vi tok, fanget så manges interesse og at det etterhvert ble tatt konkret tak i. Flott ungdom og flotte mammaer har dratt Ungdomsklubben igang igjen. Tusen takk!

HEIA BALLSTAD!

Jeg tror vi må få litt “liv” i denne diskusjonen. Tror det er på høy tid at det skjer noe for ungdommen her, slik at en ungdomskultur kan få spillerom.

Hva gjøres og hva kan gjøres enda bedre?

Syns vi kunna hatt en stor skjerm og en stor sofa krok sånn at vi kunna sett på film, evt spælla nåkka playstation,Wii,Xbox. Eller nåkka sånt. Eg veit at vi syns dæ e koseli å sett å se en film ilag. Og at dæ va en kafe eller nåkka sånt der også.