Heia Ballstad!

Følges av 793 medlemmer.

Heia Ballstad! ble stiftet på alllmøte 12.11.07 og skal være en forening som bidrar til å utvikle Ballstad til et enda bedre bo- og næringsområde.
Ballstad Live Webkamera
Prosjekter vi jobber med:
Turvei
Webkamera
Ungdomsaktiviteter
Trafikksikkerhet
Havna rundt
Søppelrydding
Øyaveien
Galleri Lofotveggen
Utbedre stien til Heia
Kabelferge/tunnell
Ballstad-skilt
www.ballstad.no

Andre lenker:
Ballstadværingen
Grasrotandelen
Ballstad fra lufta

Gamle bilder:
Wilse
Ballstadværingen

Vilkår Origo Mer om sonen

Origo Heia Ballstad! er en sone på Origo. Les mer

Prosjekt "Galleri Lofotveggen"

Et av innbyggerforeningen Heia Ballstads prosjekter er å prøve å få Galleri Lofotveggen i bruk igjen. En liten gruppe har møttes noen ganger for å finne ut hva som kan gjøres. Vi har valgt å sende et brev til Vestvågøy Kunstforening for å kanskje å få dem med på dette, da det var de som drev galleriet tidligere. Vi har også vært i kontakt med eierne av bygget. Er det noen som har lyst å delta i dette arbeidet – ta gjerne kontakt. Vi er også interesert i kommentarer, kanskje har noen gode forslag?

Kommentarer

Et godt tiltak, og det mangler sikkert ikkje på gode ideer. Har noen selv også. Men det er no engang de slitte frasene som teller.
Grundige forundersøkelser, eierskap, langsiktighet, bærekraftig…….osv. Kort sagt drift som sikrer at en greier å dekke kostnadene (betale eierne det de MÅ ha). Og det trur eg er fullt mulig. Eg kan bidra med mitt om ønskelig.

Ja, jeg tror nok at du har rett i at det er en stor jobb å drive et galleri og at det er viktig med planlegging. Fint at du vil bidra, skal huske på det :) Kjempefint at du er med og bidrar med gode råd og komentarer.

Hvor aktuell er denne saken 6 år etter siste innlegg?

Er ikke dette Galleri Lofotveggen på Leknes??
Tørr gjenta det jeg skrev sist.
Synes ikke dere at dette blir litt feil når det er 6 år siden siste innlegg??

Joda Jarle, “Galleri Lofotveggen” er forlengst flytta til Leknes, – og det er sjelden du vil treffe noen av de ansvarlige for sonen her :-) . Vi som er her kan ha ei mening om saken, men får ikke gjort noe med det uansett. Å stille spørsmålet, – om så flere ganger, er helt legitimt og ok, så får vi se om noen ser på saken “om tida blir moden for det”.

Ingen er ansatt i Heia Ballstad, – og det blir raskt historie og interessant også det som ikke skjer :-) ! Det forteller sin del av “hvordan det gikk”, og gir sitt besyv til det som blir evalueringsgrunnlaget :-) . Sånn sett vil det være synd å bare slette alt det ikke ble noe av. Vi lærer mye av nettopp det :-) ! Dessuten er det intet som haster her :-) !

Det er godt at akkurat du Trond er den som kommer med tilbakemeldinger her.
Jeg ser ikke på “rot” som interesant slik som du og faglig sett ville ingen admin latt gammel nytt igge ute som “aktiv” sak, slik som på HB. Da får man legge dette under “saker som er gjort” eller no….
Jeg synes bestemt at HB bør utvikle seg og benytte seg av de resursene som er på Ballstad, slik som styre så kjent har gått ut med fra starten av.
Men men…