Heia Ballstad!

Følges av 793 medlemmer.

Heia Ballstad! ble stiftet på alllmøte 12.11.07 og skal være en forening som bidrar til å utvikle Ballstad til et enda bedre bo- og næringsområde.
Ballstad Live Webkamera
Prosjekter vi jobber med:
Turvei
Webkamera
Ungdomsaktiviteter
Trafikksikkerhet
Havna rundt
Søppelrydding
Øyaveien
Galleri Lofotveggen
Utbedre stien til Heia
Kabelferge/tunnell
Ballstad-skilt
www.ballstad.no

Andre lenker:
Ballstadværingen
Grasrotandelen
Ballstad fra lufta

Gamle bilder:
Wilse
Ballstadværingen

Vilkår Origo Mer om sonen

Origo Heia Ballstad! er en sone på Origo. Les mer

Ny flytebrygge legges ut ved nykaia på Hjellskjæret!

Flytebrygga som i lengre tid har ligget “lagret” utafor Hemmingodden, finner nå sin tiltenkte plass ved Hjellskjæret. Den koples til landfeste like ved enden av nykaia. Brekkens “MS Gard” benyttes til jobben, – en jobb som vel må sies å ha fått maxvær til et slikt oppdrag. Blikkstilla, sol og nesten ikke en sky på himmelen :-)!

Betongkaia ligger tungt i vannet underveis med alt forankringsutstyr “ombord”. En pre å ha tilgang til et “spesialfartøy” til slike tunge løft.

Dette blir forhåpentligvis et bra tilskudd til havna vår :-)!
Klikk i bildene for å forstørre!

Vist 246 ganger. Følges av 3 personer.

Kommentarer

Må bli bra det der 👍😃

I ettermiddag så det ut til at det meste av fortøyninger var på plass. Kaia er så langt ikke knytta til land med gangveien, men det er vel bare snakk om ørlite tid før også det er på plass :-)!?

Oi, det var en lang flytebrygge med plass til mange båter. Nå blir det enda bedre for dem som bor rett over på andre siden og som ser rett ned på denne idyllen med båtliv 👍😃

Litt mer før det stenges :-))!

Den nye flytekaia er tatt i bruk! Et flott anlegg i flotte omgivelser. Antar de små loddene som ligger igjen på kaia, er trimmelodd for oppretting av kaia. Om disse er med i beregninga vil de vel etter hvert henges under vann?!

Så fikk vi avslutta flytekaiprosjektet før sonen går av lufta, – på seinhøstens første skikkelige høstdag med “sørvest og regn” :-)!

Ble meget bra 👍